Oplevelsesøkonomien skal være praktisk anvendelig både i virksomheder og kommuner

Projektkonferencen afholdesi København den onsdag den 10. december 2008Konferencen præsenterer og diskuterer den nyeste danske og internationale viden om, hvordan lys og lyd kan bruges som felter for koblinger mellem kultur - erhverv - byplan i kommuner og regioner.

 

Eller simpelthen: Hvordan kan vi gøre tingene smartere? For det er vi sikre på, at kultur, kunst, kommuner og kreative virksomheder kan være med til. Der fokuseres på koblinger mellem kultur og erhverv ifm. udvikling af lokale events med international gennemslagskraft.

 

Konferencen er for politikere, ledere og medarbejdere i både offentlige forvaltninger/institutioner og private   virksomheder.

 

 

Yderligere oplysninger om konferencen:

 

Horisont-amba

Ved Glyptoteket 6, kld

1575 København V

 

Tel  45 55 70 29 70 

Fax  45 55 70 29 79

 

E-mail: signe@horisont-amba.dk

 

 

Konferenen vil (forhåbentlig) inkludere lys+lyd event skabt af Half Machine, der også var med i sommerens Metropolis.

 

 

 

Vækstforum Hovedstaden, Region Hovedstaden og EU Regionalfond støtter projektet økonomisk. Vækstforum har valgt at prioritere/indstille projektet til støtte fra EU Regionalfond, og Region Hovedstaden og Region Sjælland har givet projektet en bevilling fra regionens kulturmidler.

 

Desuden finansieres projektet af Realdania Fonden samt partnerne. Projektet er første del af et 3-årigt projekt, 2008-2010. 

 

 

 

 

 

 

konferencen

præsenterer

internationale erfaringer

og samler op på

projektets arbejde

og resultater i 2008.

Der fokuseres på

koblinger mellem

kultur og erhverv

ifm. udvikling af

lokale events

med international

gennemslagskraft.

 

Nogle af fremtidens udviklingsmuligheder for kommuner og virksomheder ligger i vor evne til at integrere oplevelser og forretning. I vore talenter til at skabe nye koblinger.

Det er mange kommuner og virksomheder allerede i gang med at lægge strategier for. Denne konference skal være med til at konkretisere og inspirere disse overvejelser:

Hvordan kan kreative virksomheder, kommuner og kunstnere befrugte hinanden?

 

Konferencen handler om, hvordan vi kan gøre dette på tværs af de traditionelle sektorer (kultur, erhverv og byplanlægning).

 

I kunst, kultur og erhverv ligger det innovative i evnen til at koble materialer, metoder og/eller modeller på tværs af det kendte. I projektet LYS & LYD er der fokus på at skabe sådanne nye koblinger mellem kunstnere, kulturfolk, kreative erhverv og byplanlægning.

 

Projektet handler om, hvordan man ved samvirke på tværs af de traditionelle sektorer kultur, erhverv og byplanlægning kan skabe bedre rammer og muligheder for social og økonomisk vækt i byerne. Og det handler denne konference også om.

 

Konferencetemaer:

  • Lys og Lyd events/turisme/byrum
  • Lys og Lydpolitikker i kommunerne
  • Lys og Lyd innovationer
  • Lys og Lyd - regionale clusters
  • Lydkunst og nye formidlingsformer

 

samt indlæg om

  • City People Light,
  • Lightening Urban Community International (LUCI)
  • ... og meget mere.

 

LYD & LYS projektet er et samarbejdsprojekt mellem 10 kommuner i Hovedstadsregionen og Sjællandsregionen.Med skabelsen af spektakulære lys og/eller lydevents i kommunerne inddrages lokale aktører og interessenter fra erhvervslivet, som arbejder med lys og lydproduktion , i samarbejde med internationale lys- og lydkunstnere.

 

 

Projektets partnere: Albertslund Kommune, Ballerup Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gribskov Kommune, Helsingør Kommune, Herlev Kommune. Hvidovre Kommune, Københavns Kommune/Ørestaden, Roskilde Kommune, Københavns Internationale Teater KIT (projektledelse), Horisont-amba, Wonderful Copenhagen, By og Havn, Juul & Frost, Seelite A/S, Moto, Illumenarts, Dansk Arkitektur Center DAC.

 

 

kultur-erhverv

komponenten

Om KONFERENCE 10-12-2008

Her kan du finde

 

          (Registration)

Konferencen holdes i Ingeniørforeningens Mødecenter, København

  

horisont-amba © 2008